Coretan Raya

22.9.08

korang tau tak raya dah nak dekat? puasa cukup tak? kalau tak cukup, toksah harap la boleh raya.
aku lain la. hari tu aku sakit. demam ada. batuk ada. selsema ada. haih nk buat camna.
daripada aku dok telan hingus hijau tu hari-hari, baik aku minum air hijau (fanta) tu. lagi best.

tahun ni raya agak sedey. tak balik kampung. dok rumah je.
ekceli takde la sedih sangat. parents aku still kat sini. yang ada kat aloq staq tu semua pakcik2 aku yg hina lagi keji je.
cuma sedih terkenangkan zaman kecik2 ar kan. dulu satu geng p round satu beret polis mintak duit raya. bapak aku ketua polis dulu. so dorang takleh halau aku. mau takmau kena bagi duit gak. yg mana nk bodek bapak aku skit, bagi la dalam 4-5 ringgit. skang ni baju raya beli guna duit sendiri, beli mercun guna duit sendiri (kantoi umur 25 dok main mercun lagi), duit raya aku yg kene bagi...eyh fuck you ar anak2 buah sekalian!

shit tahun ni takleh miss semayang raya. bapak aku ar! buat lengah2 dikala pagi raya. dia ingat imam nak tunggu dia kot. takkan aku nak pi sorang kan. aku lebih rela tidur daripada p masjid sorang2 (alasan).

gila gay buat post pasal raya.
tapi bila lagi kan.
setaun hanya sekali.
selamat hari raya.
maaf zahir.
aku buat open house jangan tak datang.
mak aku masak best.
kawan adik2 aku pun best gak.
jangan kacau adik aku sudah.
later

6 maki hamun:

wah sakan main mercun.hehe.jangan putus jari sudey.
btw,lenkali declare kat anak buah kau yg financially kau belum mampu nak kasi duit raya.
lagi satu,hish apa ni bulan2 posa cakap2 cam **ck ni?ish ish.

p/s:hr yg ko demam tu ko tak posa le eh?ha ha tatayo..zack tak makan sayo..hhauhuhauhauhuah.

Wyda said...
September 23, 2008 at 3:33 PM  

eleh. ko pun tak makan sayur. ingat aku taktau.

Zack said...
September 23, 2008 at 3:50 PM  

kalo aku p open house rmh hg,jgn tuang kuah kacang atas baju raya aku mcm open house suda2. benda ni 2 thn lps,tapi thn lepas pun nyaris2.

kirim salam kat mak hang. sekian

Ar3YouTh3re said...
September 23, 2008 at 6:30 PM  

oih kasi la alamat, bole aku bertandang ke rumah ko dan makan melampaui batas.

salam dari jejaka comel,
bali

bali said...
September 26, 2008 at 11:49 AM  

/lie
toksah dok cakap banyak...ganjaran flash bila nak bagi?

/bali
bleh bleh. nanti ada open house aku bgtau.

Zack said...
September 28, 2008 at 11:47 AM  

ade open house ke? :D knape aku xtau pon? :D

nurjihan said...
September 28, 2008 at 7:55 PM  

Post a Comment